INFORMATIE

Algemene informatie: Voor de 19e maal organiseert Sigi Celis en vzw volleystagesigi (ondernemingsnummer:  0641.950.651) tijdens de zomer van 2019 topvolleybalstages in Neerpelt en Genk. Net zoals de vorige jaren wordt volleybal op hoog niveau gecombineerd met heel veel plezier. Vraag maar aan één van de 358 jongeren die er vorig jaar bij waren !

Deze stages zijn geschikt voor jongens en meisjes die al enkele jaren volleybal spelen in een club. Basisvaardigheden bovenhands en onder-hands spelen moeten voldoende gekend zijn. 

Verblijf : Zowel in het Dommelhof te Neerpelt als in Kattevenia te Genk beschikken we over een perfecte sport- en leefaccommodatie: sporthal met parket-vloer, gezellige ontspanningsruimte, lekker eten, een rustige, bosrijke omgeving, … We slapen in moderne, ruime 2- tot 5-persoonskamers met douche en WC op de kamer.: Zowel in het Dommelhof te Neerpelt als in Kattevenia te Genk beschikken we over een perfecte sport- en leefaccommodatie: sporthal met parket-vloer, gezellige ontspanningsruimte, lekker eten, een rustige, bosrijke omgeving, … We slapen in moderne, ruime 2- tot 5-persoonskamers met douche en WC op de kamer.

Programma : Onder leiding van ervaren en gediplomeerde trainers wordt gedurende een week gewerkt in 6 niveaugroepen. Zowel technische als tactische aspecten komen aan bod. Elke groep speelt een wedstrijd tegen een externe ploeg. Er wordt aandacht besteed aan technische analyses aan de hand van videobeelden. Naast een pakket van 4 tot 6 uur volleybal, komen ook andere sporten aan bod zoals muurklimmen en mountainbike (Genk), beachvolley en hoog touwenparcours (Neerpelt), zwemmen, dans, tafeltennis, Tijdens de laatste stageweek voor de jongste volleyballers ligt het accent iets minder op volleybal en beperken we ons tot 3 à 4 uur volleybal per dag en is er meer aandacht voor andere sportieve activiteiten. 2 tot 3 avonden worden gevuld met volleybalwedstrijden. Voor de andere avonden houden we enkele spectaculaire verrassingen in petto… De laatste avond mag een fuif natuurlijk niet ontbreken.

Prijs : Voor het ‘all-in’-weekpakket betaal je:
  • 5-daagse stage in GENK : 275 EURO 
  • 6-daagse stage in NEERPELT : 290 EURO
Indien dit je 5e deelname (of meer !) is aan de stage,krijg je minstens 10 euro korting (zie hier)!
 
Na inschrijving dient ofwel een voorschot van 150 euro ofwel het volledige bedrag gestort te worden op rekeningnummer BE96 7360 2193 5505 op naam van volleystagesigi.
Indien je het voorschot betaald hebt, moet het saldo ten laatste op 1 april betaald worden 
 
Dit pakket bevat : verblijf in vol pension, deskundige begeleiding voor, tijdens en na de trainingen, verzekering, drank tijdens de training, een T-shirt, foto’s… Dranken worden aan democratische prijzen verkocht. 
 
Informatie: Alle nuttige info en inschrijving vind je op www.volleystagesigi.be Wens je nog meer informatie ? Aarzel niet en contacteer me hier of via :
  • GSM : 0496 / 86.40.70
  • E-mail: sigi.celis@pxl.be
Inschrijven: Inschrijven kan je enkel via de inschrijvingspagina. Nadat het inschrijving én de betaling in orde zijn, is de inschrijving definitief.
In juni ontvang je alle nuttige informatie over de volleybalstage. 
 
Annulatie: In geval van annulatie wordt een deel van het inschrijvingsgeld ingehouden:
  • Voor 1 juli: 90% terugbetaling
  • Na 1 juli: Met doktersattest of oproeping selectie Volley.Vlaanderen: 90% In alle andere gevallen: 75%
  • 7 Dagen voor start van de stage met doktersattest of oproeping selectie Volley.Vlaanderen: 75% in alle andere gevallen: 50%
  • Op de eerste dag van de stage met doktersattest: 40% In alle andere gevallen: 20%