INFORMATIE

Algemene informatie: Voor de 22ste maal organiseert Sigi Celis en vzw volleystagesigi (ondernemingsnummer:  0641.950.651) tijdens de zomer van 2022 topvolleybalstages in Pelt (de nieuwe naam voor Neerpelt) en Genk. Net zoals de vorige jaren wordt volleybal op hoog niveau gecombineerd met heel veel plezier. Vraag maar aan één van de 360 jongeren die er vorig jaar bij waren !

Deze stages zijn geschikt voor jongens en meisjes vanaf 10 jaar die al enkele jaren volleybal spelen in een club. Basisvaardigheden bovenhands en onderhands spelen moeten voldoende gekend zijn. 

Verblijf : Zowel in het Dommelhof te Pelt als in Kattevenia en Twin Stone Lodge te Genk beschikken we over een perfecte sport- en leefaccommodatie: sporthal met parket-vloer, gezellige ontspanningsruimte, lekker eten, een rustige, bosrijke omgeving, … We slapen in moderne, ruime 2- tot 4-persoonskamers met douche en WC op de kamer.

Programma : Onder leiding van ervaren en gediplomeerde trainers wordt gedurende een week gewerkt in 6 tot 9 niveaugroepen. Zowel technische als tactische aspecten komen aan bod. Elke groep speelt een wedstrijd tegen een externe ploeg (behalve de laatste week, dan wordt er onderling gespeeld). Er wordt aandacht besteed aan technische analyses aan de hand van videobeelden. Naast een pakket van 4 tot 6 uur volleybal, komen ook andere sporten aan bod zoals muurklimmen en mountainbike (Genk), beachvolley (Pelt), zwemmen, dans, tafeltennis,… Tijdens de laatste stageweek voor de jongste volleyballers ligt het accent iets minder op volleybal en beperken we ons tot 3 à 4 uur volleybal per dag en is er meer aandacht voor andere sportieve activiteiten. 
2 tot 3 avonden worden gevuld met volleybalwedstrijden. Voor de andere avonden houden we enkele spectaculaire verrassingen in petto… 
De laatste avond mag een fuif natuurlijk niet ontbreken.

Prijs : Voor het ‘all-in’-weekpakket betaal je:
  • 5-daagse stage in GENK : 300 EURO 
  • 6-daagse stage in PELT : 320 EURO
Indien dit je 5e deelname (of meer !) is aan de volleystage, krijg je minstens 10 euro korting (klik hier voor overzicht)!
 
Na inschrijving dient ofwel een voorschot van 150 euro ofwel het volledige bedrag gestort te worden op rekeningnummer BE96 7360 2193 5505 op naam van volleystagesigi. 
Pas na betaling is de inschrijving definitief. Het zijn de eerst betalenden die zeker zijn van een plaatsje…
Indien je het voorschot betaald hebt, moet het saldo ten laatste op 1 mei 2022 betaald worden.
Vermeld bij betaling in de mededeling de naam van de deelnemer + de stage waaraan zal deelgenomen worden.
 
Dit pakket bevat : verblijf in vol pension, deskundige begeleiding voor, tijdens en na de trainingen door gediplomeerde trainers, alle activiteiten, verzekering, een T-shirt en drinkbus, foto’s…
Dranken worden aan zeer democratische prijzen verkocht. 
 
Informatie: Alle nuttige info en inschrijving vind je op www.volleystagesigi.be. Wens je nog meer informatie ? Aarzel niet en contacteer me hier of via :
  • GSM : 0496 / 86.40.70
  • E-mail: sigi.celis@pxl.be
Inschrijven: Inschrijven kan je enkel via de inschrijvingspagina. Nadat het inschrijving én de betaling van het voorschot of volledige bedrag in orde zijn, is de inschrijving definitief.
In juni ontvang je alle nuttige informatie over de volleybalstage. 
 
Annulatie: We gaan er van uit dat we in 2022 van een vrij normale zomer mogen genieten. Indien we nog steeds last zouden hebben van dat vervelende virus en de stage niet kan door gaan, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
In geval van een andere annulatie wordt een deel van het inschrijvingsgeld terugbetaald:
  • Voor 1 april: volledig bedrag wordt terugbetaald verminderd met 20 euro administratiekosten
  • Tussen 1 april en 1 juni: 80% terugbetaling
  • Tussen 1 juni en 20 juli: Met doktersattest of oproeping selectie Volley.Vlaanderen: 80% –  in alle andere gevallen: 60% terugbetaling
  • Tot 6 dagen voor de start van de stage: Met doktersattest: 70% – In alle andere gevallen: 50% terugbetaling
  • Tijdens laatste 5 dagen voor start van de stage is er enkel een terugbetaling van 40% mogelijk met doktersattest
  • Eens de stage gestart, is er geen terugbetaling meer mogelijk.